Rainmen

Rainmen – the breakthrough company

Sinds september 2017 ben ik aangesloten bij Rainmen – the breakthrough company. Rainmen is een organisatie van zelfstandige professionals met als kern de accountability aanpak.

Organisaties moeten constant inspelen op veranderende marktomstandigheden. Flexibel en wendbaar omgaan met de druk van buitenaf. Lange verandertrajecten missen hiervoor het noodzakelijke gevoel van urgentie. Het gaat er juist om in korte tijd beweging te realiseren en in beweging te blijven. Een continue wisselwerking tussen gedrag en resultaat.

Accountability

Volgens de filosofie van Rainmen is de kans op succes het grootst wanneer je mensen accountable maakt voor hun eigen gedrag en de manier waarop ze met elkaar samenwerken. Accountable mensen hebben het vermogen, de bereidheid en moed om hun houding en gedrag te veranderen. Met 100 % focus op het resultaat, de kern van Rainmen.

Rainmen helpt zaken los te trekken. We doorbreken processen die mensen en teams in de weg zitten en leggen bloot waar het werkelijk om gaat. We helpen een omgeving te creëren waarbij mensen op elkaar kunnen rekenen en doen wat gedaan moet worden om de afgesproken resultaten te behalen.

Deze accountability aanpak pas ik toe in mijn opdrachten. Waarbij ik die aanpak verrijk met mijn inzichten uit de opleiding corporate antropologie die ik recent gevolgd heb.

Wanneer huur je mij in?

Je huurt mij in voor een tijdelijke functie of een project waarbij je in korte tijd stappen wilt zetten en resultaten wilt boeken. Dit kan zijn (internationaal) interim (HR) management, change management of als business consultant voor een specifieke Rainmen-opdracht.

Lees meer over Rainmen en het gedachtegoed van grondlegger Mark Samuel.

Hire Marike

Als je meer wilt weten over wat ik voor je kan doen, maak ik graag een afspraak met je.