Profiel

Marike persoonlijk

Ik ben een doorgewinterde internationale HR interim en projectmanager met een Master in Onderwijskunde. Veel ervaring in het professionaliseren van HR en het managen van HR-projecten en –processen, zowel in grotere, complexe organisaties als in start-ups, in profit en not-for-profit. Ervaring in business transities en organisatie(cultuur)ontwikkeling. Gaf leiding aan internationale HR-teams en heb gewerkt met mensen afkomstig uit vele verschillende culturen. Gewend te werken met een grote verscheidenheid aan interne en externe stakeholders, inclusief de OR.

Een van mijn sterke punten is dat ik langetermijnvisie combineer met kortetermijndoelen, en die binnen de deadline haal. Strategie en implementatie gaan bij mij hand in hand. Ik maak complexe problematiek begrijpelijk en overzichtelijk. Zet zaken in beweging. Breng energie en creëer vertrouwen en betrokkenheid. Ik ben gericht op samenwerking, met als doel een blijvend resultaat. Ik heb gewerkt in opdrachten in Cardiff, Genève en Singapore en ik vind het leuk om internationaal te reizen.

Mijn aanpak

Ik focus op het eindresultaat en werk met een duidelijk projectplan, tastbare doelen en deadlines waar mensen naartoe kunnen werken. Optimisme, duidelijkheid, creativiteit, energie… dit zijn de kwaliteiten die mij helpen mijn doelen te behalen.

Richting geven, structuur aanbrengen en mensen laten groeien staan centraal in mijn aanpak. Ik betrek mensen bij de plannen en verbind ze met elkaar en de (gedeelde) doelstellingen. Ik onderhoud goede contacten met klanten en informeer ze op de juiste momenten. Mijn ‘can do’-mentaliteit leidt tot erkende resultaten op alle niveaus, van operationeel tot executive.

Hire Marike

Als je meer wilt weten over wat ik voor je kan doen, maak ik graag een afspraak met je.

Marike was hier

Rainmen onboarding week, oktober 2017

Mijn (management)team wint de Sikkens regatta
georganiseerd door AkzoNobel

September 2017: Marike tekent het contract met Rainmen

HR-conferentie met het Rabobank
HR Team Azië in Hong Kong

Met Rabobank Australië in Perth op werkbezoek
bij een grote graanboerderij

Afscheidsfeest International Baccalaurate kantoor in Genève

Leidinggeven aan het HR Leadership Team
van Rabobank International