HR Versterkers

Samen met Elly Oude Elferink heb ik HR Versterkers opgericht. Onze ambitie: wij willen dat HR niet alleen gewaardeerd wordt om het harde werk en de persoonlijke betrokkenheid, maar ook om de resultaten. Met onze aanpak laat een krachtig HR-team in nauwe samenwerking met alle betrokkenen snel resultaat zien. Ook als het even niet meezit.

Wij gaan voor sterk HR.

In onze visie omvat HR alles wat met mensen en organisatie te maken heeft. Daarom heeft elke organisatie met ambitie een HR-afdeling nodig met ambitie! Wij zorgen ervoor dat het HR-team midden in de organisatie komt te staan, waar het in samenwerking met alle betrokkenen doorpakt op de echte organisatieprioriteiten. Een team dat het verschil maakt in de organisatie en voorbeeldgedrag laat zien op samenwerking, verbinding, accountable gedrag. Kortom: een sterk HR-team.

Tip voor directeuren: Je laat een boel liggen als je HR niét uitdaagt. Om je organisatie innovatief en wendbaar te maken, heb je HR nodig. Wij helpen je het HR-team te versterken, met jouw organisatieambities als uitgangspunt. Dat levert altijd resultaat op.

Tip voor HR-managers: Je moet met je team aan de bak! Niet aan de expertise-zijlijn staan, maar met lef zélf bewegen. Samen met anderen in de organisatie. Wij helpen je je team te versterken, met de organisatieambities als uitgangspunt. Dat levert altijd resultaat op.

Wij zijn HR Versterkers. We helpen bedrijven om innovatieve en wendbare organisaties te worden waar mensen graag willen werken. Vanuit onze visie dat HR alles omvat wat met mensen en organisatie te maken heeft, richten wij ons op het versterken van HR. Het resultaat is een HR-team dat met een messcherpe focus op organisatieprioriteiten en ijzersterk samenwerkingsgedrag snel, zichtbaar en duurzaam de ambities van de organisatie helpt waarmaken

Elly Oude Elferink werkt als zelfstandig HR-professional onder de naam Ginger HR Consultancy

Meer weten over HR Versterkers?